У міськраді внесли зміни до бюджету Львова

13:40 12 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 12 липня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР затвердили рішення «Про зміни до міського бюджету Львова на 2019 рік».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «За пропозиціями головних розпорядників коштів буде здійснено перерозподіл видатків міського бюджету, у тому числі збільшено видатки департаменту економічного розвитку на суму 40 тисяч гривень на оплату послуг з обслуговування програми «Youcontrol», а також за палітурні роботи (архівування документів) за рахунок зменшення видатків виконавчому комітету, передбачених на виконання рішень судів».

«Перерозподілено видатки на програми соціального захисту в сумі 25 тисяч гривень та буде передбачено видатки в сумі 6,3 тисячі гривень на оплату послуг з вивезення твердих побутових відходів для Центру дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за рахунок зменшення видатків на придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів», – поінформували також у міськраді.

«Збільшено видатки на суму 34 тисяч гривень для введення посади адміністратора в культурно-мистецький центр «Супутник» з 01.07.2019 за рахунок зменшення видатків на фінансову підтримку театрів», – розповіли також у міськраді.

Директор департаменту фінансової політики Олег Іщук відзначив: «Відповідно до розпорядження ОДА, також передбачена субвенція на зовнішнє освітлення для Брюховичів у сумі 319 тисяч гривень. Маємо це відобразити в бюджеті і їм перерахувати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів