Навіщо на АЗС WOG у Львові з'явилися фронтові вантажні пікапи

13:30 20 лютого 2023 р.

Фото до новини

Мета акції WOG спільно з ГЕРОЙCar – привернути увагу українців до необхідності постійного поповнення ЗСУ колісним транспортом.

Проект ГЕРОЙCAR , пише Dailylviv.com, уже передав ЗСУ 19 потужних вантажних пікапів для мобільних вогневих груп ППО. Це автомобілі FORD F-250 і F-350 з 6-літровими двигунами і повним приводом. Фронтовики запевняють, що пікап-велетень F-350 здатен потягнути навіть невелику гармату. А F-250 у США вважають еталоном надійності. Такі автівки проходять без капремонту понад 1 мільйон кілометрів. Їхня потужність і надійність підвищує шанси наших героїв виконати бойові завдання і повернутися живими. 

Щоб спростити процедуру доставки машин на фронт та зробити її прозорою й ефективною, ГЕРОЙCAR створив Єдину національну платформу. Вона дозволяє провести повний цикл постачання потрібного автомобіля: від верифікації потреби з військовою частиною, розміщення заявки та збору коштів - до проведення експлуатаційного обслуговування, разом з партнерами проекту. 

Всі машини проекту Герой Кар закуповують в Європі, США та Кореї. Попередньо їх перевіряють і в Україну поставляють лише ті, які мають потенціал для служби. Перед відправкою у користування ЗСУ всі авто проходять технічну перевірку, у них замінюють зношені деталі, заливають нові оливи, взувають гуму для бездоріжжя.

У рамках проекту забезпечують і майбутнє технічне обслуговування машин.

Усі, хто хоче передати привіт «Мисливцям за дронами», можуть задонатити на ГЕРОЙCAR просто з мобільного. На автівках для цього є QR-коди. 

WOG знімає ліміти на пальне

Заправляєш повний бак - донатиш на генератор для лікарні

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів