На вулиці Стрийській у Львові збудують комплекс, де паркомісць буде більше, ніж квартир

18:34 20 лютого 2024 р.

Фото до новини

Будівля має активну спортивну функцію як відкритого, так і закритого типу.

ТзОВ «ПРОСТІР ПЛЮС» зведе у Львові багатофункціональний громадсько-житловий комплекс у складі багатоквартирного житлового будинку із вбудованими приміщеннями громадського призначення і підземним гаражем, спортивним комплексом та підземним гаражем із тенісними кортами на експлуатованій покрівлі на вулиці Стрийській 121-б, 121-в, 121-г у Львові.

Про це розповіли фахівці управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради під час засідання виконавчого комітету.

Читайте також: У Львові ще 9 вулиць перетворили на платні паркінги для автомобілів

За даними управління архітектури та урбаністики Львівської міськради, проєктна пропозиція була відкорегована. Забудовник надав гарантійний лист про те, що він зобов’язується взяти участь в покращенні інфраструктури в районі вулиці Стрийської і профінансувати роботи із будівництва перехоплюючого паркінгу.

У комплексі передбачено 120 квартир. Загалом заплановано майже 200 паркомісць: 170 в підземному паркінгу та ще 29 – в наземному.

«Будівля має активну спортивну функцію як відкритого, так і закритого типу. До того ж кількість паркомісць значно перевищує кількість квартир у комплексі», – зазначили в управлінні архітектури та урбаністики Львова.

Читайте також: Заради паркінгу для готелю Антонова у Львові хочуть знести частину високого муру - пам’ятки археології (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів