На вул. Словацького закладуть велосмугу

14:24 21 березня 2024 р.

Фото до новини

На вул. Словацького на ділянці від вул. Крушельницької до вул. Дорошенка облаштують основу для майбутньої велосмуги.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Зокрема, частину дороги в межах майбутньої велоінфраструктури, протяжністю 50 м, замість бруківки замостять «римським каменем». Ці роботи виконають у комплексі з ліквідацією просідання дорожнього покриття на цій локації.

Читайте також: На вул. Словацького просіла бруківка

«Велосмуга на вул. Словацького передбачена  в перспективній схемі велосипедної мережі і є в пріоритеті на цей рік. Тому, щоб двічі не проводити дорожніх робіт на цій локації, було вирішено облаштувати основу для майбутньої велосмуги в комплексі з поточним ремонтом покриття, який зараз триває. Так, на частині дороги, де пролягатиме велосмуга, демонтують бруківку і замість неї покладуть «римський камінь». Надалі на вул. Словацького буде облаштована  повноцінна велосмуга. Вона з’єднає наявну велоінфраструктуру на вулицях Січових Стрільців та Коперника», - пояснили у департаменті міської мобільності ЛМР.

Як наголосили у комунальному відділі Галицької районної адміністрації, демонтовану бруківку облікують та передадуть на зберігання. Її можуть повторно використовувати при мощенні доріг у центральній частині міста.

Читайте також:  У Львові велодоріжка веде у...стовпи

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів