На стебницький "Полімінерал" є вже два купці

16:57 20 вересня 2013 р.

Фото до новини

Фонд державного майна України підписав другий договір конфіденційності у рамках конкурсу з продажу 93,52% акцій ПАТ Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал».

Про це інформує Урядовий портал.Такий договір підписують, якщо зацікавлена компанія подає до ФДМУ заявку, що бажає ознайомитися з підприємством і додатковими документами про його діяльність. Тож, у конкурсі з продажу цього підприємства вже є 2 інтересанти.

Нагадаємо, що Фонд державного майна оголосив конкурс з відкритістю пропонування ціни за методом аукціону з продажу 93,52% акцій ПАТ Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» 11.09.2013 року. Конкурс відбудеться 2 жовтня об11.00 у ФДМУ.

Заявки приймаються Фондом до 24 вересня, до 18.00.Початкова ціна пакета складає 55,8 млн. грн.

Серед зобов’язань інвестора – відновлення основного виробництва (видобування калійної руди, виробництво міндобрив) та розвиток підприємства, погашення простроченої кредиторської заборгованості та заборгованості із заробітної плати, а також поетапне підвищення заробітної плати, реалізація інвестиційного проекту з відновлення роботи рудника та створення збагачувального комплексу із застосуванням сучасних технологій, будівництво спелеолікарні в підземних виробках підприємства, переозброєння і модернізація виробництва.

Як зазначав Голова ФДМУ Олександр Рябченко, приватизація для підприємства дуже важлива, бо прихід інвестора, приватного капіталу має на меті відновити його роботу та забезпечити розвиток: За його словами, це дуже складне підприємство, яке потребує неабияких капіталовкладень, бо має борги і великі виробничі проблеми, і приватизація – для нього це вихід із складного становища.

Нагадаємо, "Щоденний Львів" повідомляв, що Полімінерал" можуть продати Фірташу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів