Підприємства на Львівщині перерахували держбюджету 20,2 млн. гривень

17:15 17 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loyer.com.ua

У першому півріччі 2019 року на Львівщині майже в 1,7 раза зросли надходження з податку на прибуток підприємств порівнюючи з минулим роком.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «У червні 2019 року підприємства Львівщини сплатили до державного бюджету 20,2 млн. гривень податку на прибуток підприємств, що на 2,4 млн. гривень або на 14,1% більше порівнюючи з червнем 2018 року (17,7 млн. гривень). За січень-червень 2019 року до державного бюджету надійшло 1275,6 млн. гривень податку на прибуток підприємств, що на 506,1 млн. гривень або на 65,8% більше порівнюючи з тим самим періодом 2018 року (769,5 млн. гривень)».

«Збільшення надходжень податку на прибуток підприємств відбулось за рахунок поліпшення фінансових результатів окремих підприємств та збільшення обсягу експортних операцій. Бюджетоформуюючими платниками з податку на прибуток є наступні підприємства ТОВ «Львівенергозбут», ПрАТ «Галнафтохім», ТОВ «Еко-Оптіма», ТзОВ «Регно Італія УА», ТзОВ «Тропік», СП «Львів-Трейдінг», ТзОВ «Інститут інформаційних технологій», ПРАТ «Завод «Омега», ТОВ «Перша логістична компанія», «Корпорація «Галичартбуд», ТОВ «КПП Центр», ТзОВ «Елекс», ТзОВ «РСП «Шувар», ТОВ «Екран», ТзОВ «Д-Мікс Україна», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів