На Львівщині задекларував доходи 91 мільйонер

15:40 19 квітня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: firtka.if.ua

У Головному управлінні ДФС у Львівській області отримали за три місяці дев’ять тисяч декларацій про майновий стан і доходи.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Громадянами задекларовано один мільярд 296 млн. грн. одержаних доходів, або 145% до суми задекларованих доходів на 1 квітня 2018 року. Найбільше задекларовано оподатковуваних доходів у вигляді успадкованого чи отриманого у дарунок майна (260 мільйонів гривень), від продажу об’єктів рухомого та нерухомого майна (165 мільйонів гривень), інших доходів, які підлягають оподаткуванню (79 млн. гривень), іноземних доходів (10,6 млн. гривень)».

«Значні суми доходів задекларували жителі Львова (525 мільйонів гривень), Стрийського району (136 мільйонів гривень), Дрогобича (84 мільйони гривень) та Червонограда (78 мільйонів гривень). Найбільші додаткові суми податку на доходи фізичних осіб надійдуть до бюджету Львова (10,2 млн. гривень), Дрогобича (1,9 млн. гривень), Червонограда та Пустомитівського району (по 1,2 млн. гривень), Стрия (0,9 млн. гривень). Доходи у сумі понад один мільйон гривень задекларував 91 громадянин», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів