На Львівщині учасникам антитерористичної операції пропонують у власність земельні ділянки

15:58 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaholovok.com.ua

Про це йдеться в сьогоднішньому повідомленні обласного управління Держземагентства.

Обласне управління Держземагентства розповідає у своєму сьогоднішньому повідомленні:

«Головне управління Держземагентства у Львівській області інформує громадськість про хід виконання доручення Голови Держземагентства України Сергія Рудика щодо забезпечення земельними наділами учасників антитерористичної операції (АТО) на сході держави та їх сімей.  Військослужбовцям пропонується надати у власність земельні ділянки за межами населених пунктів із земель державної власності для ведення особистого селянського господарства, садівництва, індивідуального дачного будівництва для військовослужбовців, які героїчно боронять нашу державу, та сім’ям загиблих у ході антитерористичної операції захисників Вітчизни.

Для приватизації землі військовослужбовцям, або членам їх сім`ї, необхідно із заявою звернутися безпосередньо до Головного управління Держземагентства у Львівській області або до територіального органу Держземагентства за місцем проживання. У Львівській області землевпорядники завершили роботи з визначення масивів земель державної та комунальної власності, придатних для будівництва та обслуговування жилого будинку, ведення садівництва і дачного будівництва, для подальшого надання військовослужбовцям Збройних сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час. 

Всього із земель державної та комунальної власності у межах та за межами населених пунктів визначено земельні ділянки загальною площею 299,77 гектара. Також можна отримати докладну консультацію за номерами: 

(0322) 35-13-28 (юридичний відділ)

(0322) 35-13-10, 35-03-13 (відділ землеустрою)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів