На Львівщині побудують ще одну вітроелектростанцію

12:10 26 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: loda.gov.ua

Львівське ТзОВ «Яворів Енерго 2» планує побудувати вітроелектростанцію потужністю 50 мегават на території Яворівського району Львівської області.

Про це повідомили в середу, 26 червня, в інтернет-виданні «Економічна правда», де також розповіли: «Це випливає з інформації про розроблений проект, яка оприлюднена в Єдиному реєстрі оцінки впливу на навколишнє середовище У рамках проекту планується встановити 25 вітроелектроустановки потужністю 3,5-5 МВт кожна на відстані від 400 до 800 метрів один від одного. Планована висота веж – 100-166 метрів. Загальна площа забудови – один гектар».

«З метою безперебійної роботи ВЕС планується також реконструювати високовольтне обладнання на підстанції 330кВ «Львів Західна» (один-два осередки 35кВ-110 кВ).
ТзОВ «Яворів Енерго 2» належить компанії ТОВ «Вінд Пауєр Джі ЕС Ай Волинь», афілійована з «Wind Power GSI» (Трускавець). Входить до групи компаній «Гринвиль Енерджі», належить АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Гринвиль», – поінформувала також «Економічна правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів