На Львівщині не працюють 204 лісопильні об`єкти

12:15 17 травня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: varianty.lviv.ua

У Львові відбулося в рамках щорічної ХХІІ Міжнародної виставки деревообробного обладнання «Деревообробка-2019» засідання Ради лісового сектору при облдержадміністрації.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека відмітив, що по всіх райдержадміністраціях та міськвиконкомах, де зареєстровані лісопильні об’єкти, видані відповідні розпорядження та були створені комісії з обстеження та легалізації роботи лісопильних об’єктів, в склад яких включені представники відповідних державних органів».

«Всього від початку роботи комісій проведено 707 обстежень суб’єктів господарювання. З них працюють без зауважень 319 об’єктів, не здійснюють господарську діяльність – 204. За виявленими недоліками в ході обстежень 184-х суб’єктів господарювання, райдержадміністраціями та міськвиконкомами розроблено заходи з виправлення виявлених недоліків та скеровано відповідні листи суб’єктам господарювання», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів