На Львівщині і ще в 14 областях електроенергія подорожчає у червні

06:54 24 травня 2023 р.

Фото до новини

А потім відбудеться друге підвищення ціни - у липні-грудні.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 23 травня 2023 року прийняла рішення щодо підвищення тарифів на розподіл електроенергії для більшості компаній-операторів систем розподілу. Про це повідомив ExPro, пише Dailylviv.com.

Зокрема, встановлено:

Поетапне підвищення тарифів на розподіл на червень 2023 р. та на липень-грудень 2023 р. для «Вінницяобленерго», «Волиньобленерго», «ДТЕК Дніпровські електромережі», «Закарпаттяобленерго», «ДТЕК Київські електромережі», «ДТЕК Київські регіональні електромережі», «Львівобленерго», «Миколаївобленерго», «ДТЕК Одеські електромережі», «Полтаваобленерго», «Прикарпаттяобленерго», «Сумиобленерго», «Тернопільобленерго», «Харківобленерго», «Хмельницькобленерго», «Черкасиобленерго», «Чернігівобленерго», ПрАТ ПЕЕМ «ЦЕК» (за стимулюючим тарифоутворенням) та ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс», «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля», «Укрзалізниця», «Нафтогаз Тепло».

Для операторів систем розподілу, які розташовані на прифронтовій території, продовжено чинний тариф до кінця червня та встановлено нові тарифи на ІІ півріччя 2023р. Це стосується таких компаній як «ДТЕК Донецькі електромережі», «Запоріжжяобленерго», «ДТЕК Високовольтні мережі», «Луганське енергетичне обʼєднання», ДП «Регіональні електричні мережі».

Нові тарифи на електроенергію з 1 червня для Львівобленерго

У Львові реконструюють підстанцію: можливі перерви з електроенергією

Львівобленерго підготувало нові графіки вимкнення світла

У Новояворівську і Новому Роздолі ціна електроенергії буде іншою

У 5-ти областях чинний тариф на електроенергію збережуть до липня

Таблиця зі запропонованими тарифами на розподіл електроенергії з червня 2023р, грн/МВт-год (за опублікованим проєктом постанови):

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів