«Молочний форум» розпочався у Львові вдруге

14:15 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 23 травня, на території Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького розпочався масштабний «Молочний форум».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Другий «Молочний форум» об’єднав представників аграрної сфери з Львівщини та інших областей. Окрім виставки тварин та презентації фермерської продукції, у межах форуму відбудеться чотири панельні дискусії.
«Першу дискусію проведуть спільно з Національною агенцією з ідентифікації тварин щодо створення національної бази даних у молочному господарстві. Друга дискусія – технологічна, пов’язана з новинками, які дозволяють краще утримувати корів і заробляти на виробництві молока», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Третя дискусія присвячена функціонуванню кооперативів та сімейних ферм, де фермери ділитимуться своїм досвідом. Четверта дискусія – про якість молока», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Власників корів вперше відзначать дипломом «Молочного форуму. На другий день форуму заплановані виїзди до кооперативів та молочних ферм», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів