Міжнародний економічний форум стартував у Львові вдев’ятнадцяте

11:30 31 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 31 жовтня, на «Арені Львів» розпочався XІX Міжнародний економічний форум.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Цьогорічний девіз форуму – «Invest In Lviv Region» – об’єднав представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону. Його урочисто відкрив голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський».

Маркіян Мальський зазначив: «Міжнародний економічний форум – це вже хороша традиція зустрічатися та напрацьовувати шляхи розвитку бізнесу. Львівщина – регіон, де інвестиції вкладати безпечно, а інвестори відчувають себе впевнено. Без сильної економіки нема сильної держави. Ми щодня працюємо над тим, щоб іноземні інвестори відчували себе у нас комфортно. Труднощі, які інколи виникають, легко подолати. Кожен, хто братиме участь у форумі має пам’ятати, що у нас є дивовижні перспективи. Маємо спільно працювати над тим, щоб бізнес розвивався».

Перший заступник міністра з питань розвитку територій та громад Дмитро Живицький. Наголосив: «Надзвичайно знаково, що в Україні відбувають такі потужні регіональні інвестиційні форуми, сьогодні весь Кабмін працює над тим, щоб наші громади та Україна були успішними. Успіх країни – це успіх громади. Саме завдяки таким заходам, як сьогоднішній форум, відбувається комунікація, завдяки якій ми стаємо конкурентоспроможними. Забезпечити в кожній громад можливість конкурувати на світовому ринку та сталий розвиток – це ті цілі, які ми перед собою ставимо. Від того, чи люди житимуть у комфортних умовах, чи послуги будуть на високому рівні, залежатиме економічний розвиток країни. Уже затверджена програма розвитку українських Карпат, аби підняти гірські території і наблизити їх до європейського рівня. Ми відкриті до пропозицій та реалізації спільний проєктів».

«Міжнародний економічний форум – це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням. Головними завданнями цього заходу є: представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами», – поінформували також в облдержадміністрації.

«У межах першого дня форуму відбудуться чотири тематичних блоки, під час яких присутні спілкуватимуться про «Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини», «Впровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництва». Окрім того, порушать такі питання, як «Індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній» та «Фінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для України», – розповіли також в облдержадміністрації.

«У другий день Форуму передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів