Місцеві ради на Львівщині отримають за оренду земель 6,7 млн. гривень

18:00 22 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На земельних торгах, які відбулися цьогоріч, продали право оренди 119 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 1719 га й терміном на сім-десять років.

Про це повідомили в понеділок, 22 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами аукціонів, становить 6,7 млн. гривень. Їх орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Львівщини.

«Ціна продажу права оренди цих ділянок перевищила стартову ціну на 5 млн. гривень. Стартова ціна лотів – 1,7 млн. гривень», – зазначили також в облдержадміністрації.

«Найбільше коштів за результатами цьогорічних аукціонів надходитиме щорічно до бюджетів місцевих рад Жидачівського району, на території якого продали право оренди 359 га сільськогосподарських угідь державної власності за 2,5 млн. гривень. Активними цьогоріч були земельні аукціони й у Сокальському, Мостиському та Кам’янка-Бузькому районах Львівщини, місцеві ради яких отримуватимуть понад 1,9 млн. гривень щорічно», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів