Міський голова Львова Андрій Садовий вислухав 20 громадян, яким не допомогли його заступники

18:24 26 вересня 2024 р.

Фото до новини

Після цього він дав доручення провести службові розслідування щодо дій керівника одного з ЛКП міста.

На особистий прийом до мера у Ратуші цього разу записалось 20 мешканців. Львів’яни звертались до міського голови з різними питаннями, серед яких — питання щодо технічного стану будинків і прибудинкової території, надання житла, самочинного будівництва, діяльності міської бібліотеки, реконструкції стадіону, а також скарга мешканців щодо можливих неправомірних дій одного з керівників ЛКП міста.

За підсумками прийому Андрій Садовий дав доручення керівникам відповідних підрозділів Львівської міської ради, які мають допомогти у вирішенні озвучених звернень. Також проведуть відповідні службові розслідування щодо дій керівника одного з ЛКП міста.

Нагадаємо, запис на особистий прийом до міського голови здійснюється у ЦНАП на пл. Ринок (вхід збоку Львівської міської ради). Міський голова здійснює прийом громадян з тих питань, що їх не вдалося вирішити його заступникам.

Для запису на прийом необхідно:

оформити заяву на ім’я міського голови з детальним описом проблеми;

додати до заяви попередні відповіді  (голів районних адміністрацій, керівників управлінь, департаментів), виконавчих органів, рішення суду, а також відповідних заступників міського голови.

решта питань з’ясовує з мешканцем адміністратор ЦНАПу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів