Міськрада спрямувала 24 мільйони гривень «Львівелектротрансу»

17:32 17 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Міська рада скерувала «Львівелектротрансу» із бюджету розвитку Львова 24 мільйони гривень в якості поповнення статутного капіталу підприємства.

Депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич написав середу, 17 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Маю повідомити приємну новину для мешканців вулиць Сахарова і Княгині Ольги, а також прилеглих мікрорайонів – за моїм наполяганням Львівська міська рада спрямувала ЛКП «Львівелектротранс» 24 мільйони гривень в якості поповнення статутного капіталу підприємства із бюджету розвитку Львова. Ці кошти мають бути скеровані в тому числі на проведення ремонту трамвайної інфраструктури. Про це мені повідомила директор департаменту економічного розвитку ЛМР».

Ігор Зінкевич також розповів: «Я неодноразово звертався до влади міста з проханням провести поточний ремонт трамвайної колії на вулицях Сахарова і Княгині Ольги із заміною зношених шпал та рейок і виправкою колії. Це необхідно, щоб закуплені в Берліні трамваї «Tatra KT4DM» не зношувалися передчасно через поганий стан колії. Також я просив на трамвайних зупинках облаштувати підвищені посадкові платформи висотою 25 сантиметрів для зручної посадки-висадки пасажирів».

Депутат також зазначив: «Окрім того, необхідно провести роботи із відновлення кабельних мереж, які живлять тягові підстанції № 22 і 26, а також тих кабелів, які живлять безпосередньо трамвайну колію. Відповідно до інформації, яку мені надав заступник міського голови Львова Сергій Бабак, на ремонт колії і контактної мережі вздовж трамвайного маршруту №3 потрібно 5,321 млн. гривень, на облаштування зупинок – 1,371 млн. гривень, а на капремонт кабельних мереж – ще три мільйони гривень».

«Перерахованої «Львівелектротрансу» суми достатньо для проведення цих ремонтних робіт, – написав також Ігор Зінкевич. – Тому разом із мешканцями району очікую на початок ремонтних робіт уже найближчим часом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів