Мер Львова вірить у перезапуск всіх підприємств у місті

14:43 18 березня 2022 р.

Фото до новини

Враховуючи те, що Львів перебуває не під такими великими обстрілами, як Маріуполь, Харків чи Київ, усі підприємства мають працювати з подвійною енергією, тому що потрібна продукція для нашої перемоги

Про це міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу у медіацентрі «Україна», пише Dailylviv.comВін хотів би, щоб підприємства сьогодні працювали з подвійною енергією, аби повністю забезпечувати людей необхідною продукцією.

«Ніхто не знає, коли буде наша перемога, але нам треба жити. І Львів сьогодні перезапускає всі свої підприємства. Люди, як правило, вже дають інформацію, яку роботу вони хочуть мати, ми сконтактовуємо їх із підприємцями, і в принципі динаміка вже досить якісно налаштовується.

Наше завдання – перемагати, а для цього треба робити правильні речі щодня. Враховуючи те, що Львів перебуває не під такими великими обстрілами, як Маріуполь, Харків чи Київ, усі підприємства мають працювати з подвійною енергією, тому що потрібна продукція для нашої перемоги: харчова промисловість, медицина, все, що стосується забезпечення нашого життя. Такі реалії. Я розумію, що це не триватиме один день – це досить довгий процес, тривають перемовини, але вони також будуть проміжними. Росія була, є і завжди буде нашим сусідом та джерелом загрози для України. Тож нам потрібно перебудовувати наше життя, коли це буде можливо, враховуючи ці реалії», – зазначив Андрій Садовий.

Який відсоток бізнесу продовжує працювати під час війни

Кожен найманий працівник, кожен ФОП, у яких війна забрала роботу, отримає 6,5 тис гривень, - прем'єр-міністр

Єдиний податок для великого бізнесу: в Україні оголосили безпрецедентну податкову реформу

Зробіть свій вклад у підтримку України – сплатіть за газ вчасно!

Евакуація: приватні підприємства переміщатимуть у західні області України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів