Мазепа з партнерами видобуватиме газ і нафту на 80 квадратних кілометрах Самбірщини

14:51 29 березня 2021 р.

Фото до новини

Інвестгруппа Concorde Capital спільно з партнерами наприкінці січня 2021 року придбала ліцензію на видобуток газу на ділянці площею 79 кв. км у Львівській області. Запаси газу тут становлять від 748 млн куб. м до 12,1 млрд куб. м.

У планах інвестгрупи - подальша розробка родовища і видобуток. У групі уточнили, що запаси газу С1 (розвідані, вивчені з детальністю, достатньою для отримання вихідних даних для складання технологічної схеми розробки родовища) складають - 748 млн куб. м, С2 (попередньо оцінені: форма і розміри поклади, умови залягання, товщина і колекторські властивості пластів, складу і властивості нафти, газу і конденсату визначені в загальних рисах за результатами геологічних і геофізичних досліджень) - 12,1 млрд куб. м.

Про це повідомив сайт BIN.UA, пише Dailylviv.

Згідно з держреєстром, керівник Concorde Capital Ігор Мазепа разом з Іваном Олійником та Олегом Ведмідем у частках 40:30:30 стали власниками ТОВ "Навігатор Майницьке" через ТОВ "Села Енерджі" (обидва - Київ).

Відповідно до реєстру спецдозволів на користування надрами "Навігатор Майницьке" має дозвіл до 2036 року на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку Майницької площі вуглеводнів (16 км на схід від м.Самбір) площею 79 кв. км з подальшим видобуванням нафти і газу. Спочатку дозвіл було видано в 2016 році ТОВ "Навігатор Комплект".

Крім того, "Навігатор Майницьке" наприкінці лютого цього року отримало ліцензію НКРЕКП на поставку природного газу.

У лютому 2020 Мазепа, коментуючи агентству "Інтерфакс-Україна" створення компанії Sela Energy XXI, сказав, що компанія була створена як сервісна разом з кращими фахівцями, які раніше працювали в дочірній компанії НАК "Нафтогаз України" "Укргазвидобування". За його словами, ці фахівці мають великий досвід застосування технології гідророзривів та інтенсифікації видобутку.

Concorde Capital - одна з провідних українських інвестгруп, заснована в 2004 році. Надає повний спектр міжнародних брокерських та інвестиційних послуг. Використовуючи різні фінансові інструменти, компанія залучила понад $ 3 млрд для українських компаній у сфері металургії, автомобілебудування, нерухомості, а також хімічному, нафтогазовому, сільськогосподарському та фармацевтичному секторах.

У 19 компаній забрали в Україні права на газ і нафту та повідомили про це США, ЄС

Земля на Львівщині коштуватиме найдешевше, але за ділянки вздовж трас даватимуть 10 і більше тисяч доларів

АМКУ порадив WOG, OKKO, SOCAR та іншим АЗС не завищувати ціни на пальне

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів