Маршрут Київ-Львів - другий за популярністю в Україні

15:11 21 січня 2021 р.

Фото до новини

Укрзалізниця у 2020 році перевезла понад 16 млн пасажирів у далекому сполученні.

Укрзалізниця за підсумками 2020 року перевезла у пасажирських поїздах далекого сполучення понад 16 млн пасажирів. Про це повідомив сайт Укрзалізниці, пише DailyLviv. Найбільш популярним сполученням традиційно став маршрут Київ — Харків, тут минулого року було перевезено 712,7 тис. пасажирів.

Другим за популярністю стало сполучення Київ — Львів, туди і зворотно перевезено 652,8 тис. пасажирів. У сполученні Київ — Дніпро та зворотно було перевезено 561,8 тис. пасажирів; Київ — Вінниця та зворотно — 472,6 тис., Київ — Одеса та зворотно — 383,5 тис.

У 2020 році швидкісними поїздами Інтерсіті та Інтерсіті+ було перевезено 2,35 млн пасажирів. Найпопулярнішим напрямком також став маршрут Київ — Харків.

За слоівами в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця», керівника філії «Пасажирська компанія» Олександра Перцовського, у середньостроковій перспективі пасажирські перевезення залізницею можуть і повинні стати беззбитковими. У 2021 році, згідно з фінпланом АТ «Укрзалізниця», пасажирський бізнес повинен згенерувати 9 млрд грн доходів.

У приміських поїздах встановлять камери спостереження і червоні кнопки

Два потяги виїжджатимуть з Івано-Франківська і Коломиї на 20 хвилин раніше

Потяги на захід: понад пів мільйона пасажирів на свята їхали у бік ЄС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів