Магазини, перукарні та літні майданчики відкриють не раніше 15 травня

17:31 10 травня 2020 р.

Фото до новини

Карантин у Львівській області почнуть послаблювати з 15 травня, на чотири дні пізніше, ніж планувалось. Таке рішення прийняла обласна комісія ТЕБ і НС під час засідання 10 травня у зв’язку із зростанням кількості захворілих на Covid-19.

Про це пише Zaxid.net.

Нагадаємо, уряд прийняв рішення про послаблення карантину в Україні з понеділка, 11 травня. Комісія ТЕБ і НС Львівської області під час засідання 8 травня також прийняла рішення послабити карантин з 11 травня. Однак через зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію обласна комісія скликала нове засідання 10 травня і прийняла рішення не послаблювати карантин до 15 травня.

«Ті всі пом’якшення, які мали безпосередньо відбуватися з 11 травня, будуть відбуватися з 15 травня. Таке рішення ми прийняли з врахуванням збільшення кількості хворих», – повідомив Zaxid.net заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

Зазначимо, що з 11 травня у Львівській області мали відкрити магазини з непродовольчими товарами, у тому числі з одягом та взуттям, перукарні, салони краси, літні майданчики ресторанів тощо. Натомість у Львові обмеження вирішили пом’якшити тільки частково, заборонивши перукарням та магазинам з одягом працювати.

Один з найбільших ТРЦ Львова King Cross Leopolis анонсував відкриття усіх магазинів з понеділка, однак тепер відкриття не відбудеться.
https://zaxid.net/news/

"Щоденний Львів" повідомляв, що перукарні, салони краси, магазини одягу і взуття 12-го травня не відкриють.

Один із найбільших ТРЦ Львова King Cross Leopolis анонсував відкриття усіх магазинів з понеділка, однак тепер відкриття не відбудеться.

У Львівській ОДА не відкидають ймовірності продовження жорстокого карантину і після 15 травня, якщо ситуація з кількістю хворих на Covid-19 продовжить стрімко погіршуватись.

«Якщо ми будемо втрачати людей щодня і будемо мати 50-60 позитивних тестів щодня, то думаю, що правильно буде на кілька днів відтерміновувати», – сказав Zaxid.net заступник голови ЛОДА Іван Собко.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів