Львівський завод поставить 10 автобусів в Ужгород

14:30 12 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/trafficua

В Ужгородській міській раді відбулося підписання тристороннього договору на закупівлю 10 автобусів «Електрон» на умовах фінансового лізингу.

Про це повідомили в середу, 12 червня, на сторінці ГО «За якісний транспорт» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «Львівський завод ТОВ СП «Електронтранс» поставить 10 автобусів в Ужгород. Документи підписали директор комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» Віталій Готра, директор Закарпатської обласної дирекції «Укргазбанк» Андрій Коляско та генеральний директор ТзОВ «Завод «ЕлектронМаш» Василь Пецух».

«Дозвіл на закупівлю рухомого складу КП «Ужгородський муніципальний транспорт» надала сесія міської ради своїм рішенням №1526 від 18 квітня 2019 року. Вартість 10 автобусів з низьким рівнем підлоги із пасажиромісткістю не менше 100 осіб – 52 мільйони гривень, із них 40% – передоплата, сплачена з міського бюджету, інша частина (31 мільйон гривень) взята у лізингу у банку на три роки під 19% річних з можливістю дострокового погашення», – поінформували також на сторінці ГО «За якісний транспорт» в інтернет-мережі «Facebook»,

Міський голова Богдан Андріїв відзначив: «Це хороша співпраця місцевої влади, державного банку та виробника. «Електрони» добре зарекомендували себе в Ужгороді й отримали схвальні відгуки пасажирів, працюють майже рік без жодної поломки. Нові автобуси, які мають з’явитися у місті у вересні цього року, курсуватимуть маршрутами, яких найбільше потребують ужгородці – напрями Нового району, БАМу (університет, поліклініка, лікарня), автовокзалу тощо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів