Львівський олігарх Димінський став співвласником IT-компанії Nravo

11:43 3 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Группа компаній «Континиум» стала співвласником львівської компанії Nravo, що займається розробками ігор для мобільних телефонів. Про це повідомляють ЗМІ. Переговори між компаніями завершилися , але угода незакрита. Деталі не розголошують.Генеральний директор фінансово-промислової групи Континіум Андрій Пивоварський підтвердив інформацію про переговори , що ведуться з львівською гейм -студією Nravo.

У коментарі ЛІГАБізнесІнформ Пивоварський зазначив , що угода ще не закрита . " Група Континіум зацікавлена ​​в проектах , які є на швидко зростаючому ринку . Тому й ведемо переговори з Nravo " , - пояснив він. Суму і обсяг угоди в компанії не розголошують. Про плани і подальшої стратегії розвитку проекту Пивоварський не повідомив.

У Nravo підтвердили завершення переговорів про партнерство. За інформацією компанії , завдяки партнерству з групою Континіум компанія зможе сконцентруватися на розширенні портфоліо власних розробок , їх просування на глобальних ринках. CEO Nravo Андрій Табачин також підтвердив , що переговори завершені. Інформацію про частки та суми Табачин не розголошує. Коментувати все, що пов'язано із загиблим Романом Микитою , він відмовився.

Група компаній «Континіум» належить бізнесменам Ігорю Єремєєву, Степану Івахіву, Петру Димінському та Сергію Лагуру. Стан кожного з них Forbes оцінює в $170 млн, вони займають 64-67 місця в списку найбагатших українців

Як повідомлялося, 26 серпня у Львові в під'їзді власного будинку вбито 34- річний співвласник компанії Nravo Роман Микита . Джерело в головному управлінні міліції Львівщини розповів , що одна з основних версій слідства - бізнес-діяльність убитого . Тим часом , львівські айтішники припускають , що Роман Микита постраждав не через професійну діяльність , пов'язаної з розробкою ПЗ. Причиною загибелі могли стати його бізнес- інтереси в іншій сфері.

Компанія Nravo , співвласником якої був Микита , займається розробкою мобільних браузерних ігор. Має офіси у Львові, Києві , Москві , Варшаві та Чикаго. Річний оборот найбільшого в Україні розробника ігор для бюджетних телефонів , за даними Forbes , становить $ 5млн . За три роки студія випустила більше десятка ігор . Більшість ігор Nravo орієнтовані на ринок СНД.

У матеріалі , опублікованому в Forbes на початку серпня , співвласник Nravo Андрій Табачин , заявляв , що компанія в даний момент працює в нуль . За прогнозом Табачин , отримувати прибуток фірма зможе не раніше 2015 року, інформує ЛІГАБізнесІнформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів