Львівські підприємці допоможуть студентам досягати успіху

14:30 16 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

17 жовтня у рамках відкриття креативного простору для молоді у Львові відбудеться презентація проекту «Стань успішним в Україні!».

Про це повідомили у вівторок, 16 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Мета проекту, ініційованого Університетом банківської справи, Львівською міською радою, Львівським обласним центром зайнятості, Бізнес-школою УБС, та «IQholding» – дати шанс молодим людям реалізувати власні ідеї та бізнес-проекти за підтримки менторів – досвідчених та успішних підприємців».

«Презентація проекту «Стань успішним в Україні!» пройде у форматі «круглого столу» за участю представників влади, місцевого самоврядування, освітніх установ, підприємницького середовища, ділових кіл та молоді. Організатори проекту планують відібрати на конкурсній основі 10 найвдаліших бізнес-ідей, поданих студентами», – поінформували також у ЛМР.

«Переможці зможуть пройти бізнес-навчання та будуть реалізовувати свої ідеї у партнерстві з менторами – підприємцями, які вже створили свою історію успіху та готові стати наставниками для молодих, серед них зокрема керівники відомих українських компаній таких, як «Холдинг емоцій! FEST», «Franchise Group», «IDS Group», «ІТ-компанія N-iX», «IQholding, туристична фірма «Трайдент», «Файна Berry, страхова група «ТАС», «Горіховий дім», «Tikitai,» Самбай» та інші. Цього ж дня у конференц-центрі «IQholding» на проспекті Шевченка, 9 відбудуться безкоштовні лекції, майстер-класи та зустрічі з успішними людьми. Зокрема, свої відкриті лекції прочитають заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, співзасновник Холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо; Микола Стецьків з «Файна Berry», Северин Хобзей «Tikitai», бізнес-тренер Людмила Калабуха, Юрій Самець «Самбай», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів