Львівське «АТП-1» встановить шість систем підрахунку пасажирів

15:30 12 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Директор «АТП-1» запевнив, що це комунальне підприємство придлбало шість автоматизованих систем для підрахунку пасажиропотоку, які будуть встановлені на великих і малих автобусах на кількох маршрутах, щоб приймати правильні управлінські рішення в організації роботи на маршрутах.

Директор ЛК «АТП-1» Орест Хамула повідомив сьогодні, 12 січня: «Ми придбали шість автоматизованих систем для підрахунку пасажиропотоку. Системи будуть встановлені на великих і малих автобусах. Це дозволить здійснювати відеонагляд за автобусом в режимі онлайн, здійснювати підрахунок пасажирів на кожних вхідних дверях транспортного засобу. Окремо система може надавати дані щодо кількості пасажирів, які зайшли і вийшли на кожній зупинці з фіксуванням зупинки та часу. Відповідно, отримана інформація буде використана для приймання правильних управлінських рішень.

Директор «АТП-1» додав : Директор ЛК «АТП-1» Орест Хамула повідомив сьогодні, 12 січня: До прикладу, завдяки тому, що будемо визначено пасажиропотоки на маршрутах, чітко бачитимемо, на яких маршрутах потрібно додати машини, а на яких навпаки можна зменшити. Будемо бачити, де відбуваються трансферні пересадки та які години є найбільш піковими, та інше».

Про це поінформували сьогодні, 12 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Угоду на придбання автоматизованої системи підрахунку пасажирів укладено з вінницьким підприємством «Джемекіл». За двома лотами придбано шість автоматичних систем підрахунку пасажирів «Intranso Smart Counter 300V» та Intranso Smart Counter 200 c. «АТП-1» обслуговує автобусні маршрути № 1а, №2а, №3а, №4а, №5а, №6а, №9, №10, №16, №20, №28, №29, №32, №37, №45 та №46».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів