Львівська облдержадміністрація запевняє, що обсяг поставок основних продтоварів в області збільшено

22:15 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у вівторок у прес-службі ЛОДА, «внаслідок збільшення обсягів поставок основних продовольчих товарів торговельними підприємствами на Львівщині стабілізувалась ситуація із забезпеченням продуктами харчування».

«Унаслідок збільшення обсягів поставок основних продовольчих товарів торговельними підприємствами на Львівщині стабілізувалась ситуація із забезпеченням продуктами харчування», – повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому:

«Як розповів директор обласного департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Василь Лозинський, облдержадміністрація здійснює постійний моніторинг ситуації щодо товарних запасів продуктів харчування першої необхідності у найбільших торговельних мережах. Так, на сьогодні в усіх торговельних підприємствах в реалізації у достатній кількості є цукор, поступово наповнюється асортимент борошна, круп, макаронних виробів та олії.

Василь Лозинський також зазначив, що враховуючи споживчий попит, станом на 2 березня до основних торгових мереж області завезено 71,5 т борошна, 58 т крупи гречаної, 257 т цукру та 122 т олії. Окрім цього, торговельні мережі сформували додаткові заявки на поставку продуктів харчування, які користуються підвищеним попитом.

Для повної стабілізації ситуації, впродовж 3-5 березня очікується поступлення до основних торговельних мереж області 112 т борошна, 20 т гречаної крупи,  90 т цукру та 90 т олії. Василь Лозинський також наголосив: «Враховуючи кількість поступлених товарів, за прогнозними показниками, протягом кількох днів ситуація буде повністю стабілізован».

Нагадаємо, що 27 лютого голова Львівської ОДА Олег Синютка провів зустріч з керівниками найбільших торговельних мереж області у зв’язку з ситуацією, яка склалася з продажем продуктових товарів. Окрім того, голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив представникам торгових мереж області вжити заходів щодо забезпечення повного асортименту продуктів харчування для задоволення потреб населення Львівської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів