Львівська міськрада укладе з чотирма перевізниками тимчасові договори

14:28 9 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив у п’ятницю, 9 листопада, рішення укласти з перевізниками тимчасові договори щодо автобусних маршрутів, на які під час проведення конкурсу не подався жоден з учасників.

За словами керівника управління транспорту ЛМР Олега Партики, йдеться про термін на три місяці. «За той час, можливо, відкоригувати схеми цих маршрутів, щоб вони стали більш привабливими, оскільки конкурс на перевезення частково відбувся, але на 12 маршрутів не було бажаючих», – зазначив Олег Партика.

«АТП-1 обслуговувати ці маршрути не може, оскільки ще не всі нові автобуси отримало. Але головний чинник – не вистачає понад 40 водіїв», – прокоментував заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Відтак, виконавчий комітет Львівської міськради вирішив доручити управлінню транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР укласти з 12 листопада 2018 року тимчасові договори зі Львівським комунальним автотранспортним підприємством №1 – на автобусний маршрут №37, товариством з обмеженою відповідальністю «Фіакр-Львів» – на автобусний маршрут №18, товариством з обмеженою відповідальністю «Міра і К» – на автобусний маршрут №40, публічним акціонерним товариством «Львівське автотранспортне підприємство 14 630» – на автобусні маршрути №19 та №36, а з товариством з обмеженою відповідальністю «Успіх БМ» – на автобусні маршрути №48 та №50.

Водночас, рішенням виконкому доручено управлінню транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури з метою якісного надання послуг з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування розглянути можливість та у разі доцільності здійснити коригування схеми руху автобусних маршрутів №12, №30, №35, №49 та №54.

Про це повідомили в п’ятницю, 9 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів