Львівщина отримала з державного бюджету 156,5 млн. грн медичної та освітньої субвенцій

10:34 25 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: profidom.com

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала з державного бюджету черговий транш медичної, освітньої та субвенції на підготовку робітничих кадрів у сумі 156,5 млн. гривень.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 25 лютого, «Щоденному Львову»:

«Львівська область 23 лютого поточного року отримала з державного бюджету черговий транш медичної, освітньої та субвенції на підготовку робітничих кадрів у сумі 156,5 млн. гривень. Загалом з початку року на забезпечення функціонування загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та установ охорони здоров’я надійшло субвенційних коштів у сумі 792,1 млн. гривень.

Із них, на утримання установ обласного підпорядкування обсяг субвенцій становить 250,6 млн. гривень. Отримані кошти забезпечують у повному обсязі виплату заробітної плати за першу половину лютого, придбання медикаментів і перев’язувальних засобів, продуктів харчування, оплату комунальних послуг та спожитих енергоносіїв, інших першочергових видатків загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та установ охорони здоров’я області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів