«Львівгаз» повернуть у державну власність?

11:05 25 березня 2014 р.

Фото до новини

Сьогодні зранку працівники «Львівгазу» провели мітинг на території підприємства з вимогою покращити умови праці, підняти заробітну платню та налагодити діалог керівництва з працівниками. На запрошення працівників до акції доєднались представники «Правого сектору», інформує прес-служба "Правого сектору".

На мітинг вийшло близько 300 працівників підприємства.

«За нашою інформацією, дирекція отримує зарплати від 80 до 120 тисяч гривень на місяць, а простий працівник – 1400-2000, - розповів слюсар підприємства. – За запізнення на дві хвилини нам дають штраф 100 гривень, а за перепрацювання по 3 години - жодних надбавок і премій. Нещодавно водіям заявили, що вони мають за свої гроші купити в кожне авто по 100 літрів солярки. Бо, нібито, багато розкрадають, хоча довести це ніхто не може. Раніше у водіїв була маленька кімната відпочинку, де між виїздами ми могли поговорити й посидіти на дивані, тепер її ліквідували й відпочивати маємо на лавках у роздягальні. Хіба це нормальні умови праці?».
На зустріч з працівниками прийшов політичний референт «Правого сектору» Віталій Сергатюк.

«Система у нас ще лишилась стара, але люди уже інші, - заявив політичний референт «Правого сектору» Віталій Сергатюк. – І керівництво має зрозуміти, що не буде більше пригноблювати український народ на його землі. Працівники мають мати гідні зарплати і умови праці. Ми вам радимо створювати терміново страйковий комітет і виставляти свої умови. "Правий сектор" завжди радо Вам допоможе у вирішенні проблем. Ми і надалі будемо стежити за ситуацією й підтримувати працівників. Ми всі знаємо, яким чином це підприємство було приватизоване, і якщо керівники не підуть на зустріч працівникам, то ми піднімемо питання про спосіб його приватизації й повернення у державну власність».

Нагадаємо, "Лвівгаз" належить компанії "Газтек", яку контролює Дмитро Фірташ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів