«Львівелектротранс» отримав у лютому 10 нових тролейбусів

16:05 2 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Концерн-Електрон» (Україна) зобов’язався виготовити на замовлення Львівської міськради 50 нових тролейбусів.

Про це повідомили в понеділок, 2 березня, у Львівській міськраді. Директор «Львівелектротранс» Андрій Свищо розповів: «У лютому ми отримали від «Електрону» 10 тролейбусів, і зараз у нас вже є 30 нових тролейбусів. З них 20 курсують на маршрутах, п’ять відзавтра будуть на лінії, а решта п’ять проходять обкатку. Нові тролейбуси курсують на всіх наших тролейбусних маршрутах», – повідомив

У нових тролейбусах «Електрон» є камери відеонагляду, встановлено вдосконалені системи GPS-відстежування, зарядні «USB»-пристрої для телефонів та ґаджетів, а також роутери «Wi-Fi». Кожен тролейбус обладнаний двома кондиціонерами: для салону і для кабіни водія.

У салоні тролейбусів встановлені нові, запатентовані пасажирські сидіння власної розробки та виготовлення. Вони відлиті зі склонаповненого поліаміду – безпечного і негорючого матеріалу. Кузови тролейбусів – із низьколегованої нержавіючої сталі з додатковим антикорозійним покриттям і облицьовані алюмокомпозитними панелями (заводська гарантія на кузов – 20 років).

Як інформував «Щоденний Львів», 23 січня заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк запевнила: «У лютому нам буде поставлено 15 тролейбусів, а в березні буде доставлено решту – теж 15 одиниць».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів