ЛМР запрошує львів’ян взяти участь у громадських слуханнях щодо бюджету розвитку міста

15:37 20 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», в прес-службі міськради, у вівторок о 17.00 у великій сесійній залі ЛМР відбудуться громадські слухання щодо бюджету розвитку міста Львова на 2015 рік.

У прес-службі міськради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що у вівторок о 17.00 у великій сесійній залі ЛМР відбудуться громадські слухання щодо бюджету розвитку міста Львова на 2015 рік. У повідомленні також конкретизують:

«Усіх охочих запрошують долучитись до обговорень. А в департаменті фінансової політики зазначають: «Бюджет міста приймається у два етапи – загальний фонд, і окремо бюджет розвитку. У вівторок розглядатимемо показники бюджету розвитку, які мають бути винесені на розгляд сесії міської ради. Саме у бюджеті розвитку закладаються основні показники фінансування ремонтних, будівельних та інших робіт, які місто планує проводити у 2015 році. Відтак, перед його прийняттям важливим є проведення громадських слухань». 

Так, під час громадських слухань директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич представить детальнішу презентацію основних показників. Опісля відбудеться обговорення. 

Нагадаємо, 13 лютого виконавчий комітет ЛМР погодив пропозиції щодо переліку об’єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку Львова. Ознайомитись з переліком об’єктів можна тут: http://city-adm.lviv.ua/portal-news/economy/223060-vykonavchyi-komitet-pohodyv-propozytsii-shchodo-biudzhetu-rozvytku-na-2015-rik».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів