Київ анонсує реформу міжнародних пасажирських перевезень

16:24 6 січня 2024 р.

Фото до новини

10 січня Мінінфраструктури розкаже про нові особливості єЧерги для автобусів на всіх пунктах перетину кордону.

Про це повідомив заступник міністра Сергій Деркач, пише DailyLviv.com.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України запросило міжнародних пасажирських перевізників на відеозустріч 10 січня о 17.00 щодо реформи.

"Представимо результати минулого року та коротко плани на 2024. Проговоримо зміни до профільної нормативки. Також презентуємо слотування для автобусів на пункті пропуску “Ягодин – Дорогуськ”, розкажемо про нові особливості єЧерги для автобусів на всіх пунктах перетину", - написав Сергій Деркач.

Лінк відеозустрічі 10 січня о 17.00 на Zoom https://bit.ly/47FA0jv. Також буде трансляція на YouTube Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Нагадаємо, що раніше заступник міністра повідомив про те, що перевізникам скасовують «воєнні ліцензії», а водіїв зобов'язують мати сертифікат професійної компетенції. Запроваджують лише електронний формат подачі документів на ліцензування.

Пропозиції до проєкту Постанови Кабінету Міністрів можна надіслати до 5 лютого на електронну адресу contact@dsbt.gov.ua.

Читайте такожПеревізникам визначили час тимчасового перебування транспорту

Українські перевізники ліплять вареники на кордоні просто біля вантажівок (відео)

Екскерівник Львівської митниці оприлюднив список польських перевізників-блокувальників і закликав український бізнес відмовитися від співпраці з ними

На Львівщині перевірили роботу перевізників

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів