На Львівщині перевірили роботу перевізників

13:56 5 січня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні, 5 січня, працівники департаменту дорожнього господарства та управління патрульної поліції у Львівській області провели перевірку дотримання вимог автотранспортного законодавства під час випуску автобусів на лінію.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

В межах проведення спільного рейдового огляду склали 4 постанови за порушення автотранспортного законодавства перевізниками ПП «Ліон-Транс» та ПП «Транс-Спорт».

Читайте також: На Львівщині визначили перевізників на міжміських та приміських маршрутах

«Водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, а автобус перевіряється механіком перед виїздом, про що робиться відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення надалі таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» -1545.

У Львівській ОВА також повідомили, що такі рейдової перевірки проводять систематично.

Читайте також: Контролювати розклад і схему руху автобусів на Львівщині закликають пасажирів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів