Крамниці «Roshen» у Львові дали на зміну її вивіски десять днів

15:30 14 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

Очільник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко-Швець: «Самовільно встановлені вивіски демонтує адміністративно-технічне управління».

«У Львові просять демонтувати вивіску магазину корпорації «Roshen», який  нещодавно відкрився у Львові. Зазначають, що її встановили без будь-яких дозволів. Відповідну інформацію надала керівниця управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко-Швець», – повідомили сьогодні, 14 жовтня, на порталі «Преса України», де також поінформували:

«Самовільно встановлені вивіски демонтує адміністративно-технічне управління. І «Roshen» демонтує, можете не сумніватися», – зазначила вона. Онищенко-Швець підкреслила, що керівники магазину мають 10 днів, для того, щоб самостійно позбутись вивіски.

У разі, якщо керівники відмовляться її знімати вивіску демонтують примусово робочы ЛКП «Адміністративно-технічного управління». Слід зазначити, що центральна частина Львова перебуває під захистом ЮНЕСКО, де заборонено встановлювати рекламні конструкції, які псують архітектурний образ даної частини міста.

Нагадуємо, що російський банк «Сбербанк Росії» закрив своє відділення у Львові і на його місці відкривається перший магазин кондитерської корпорації «Roshen».

Про це повідомили сьогодні, 14 жовтня, на київському порталі «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів