Кордон можна перетнути лише у пункті пропуску «Краківець - Корчова"

13:03 13 квітня 2020 р.

Фото до новини

Галицька митниця в умовах карантину: митне оформлення товарів і транспортних засобів зменшилося.

Упродовж минулого тижня (06-12.04.2020) кількість транспортних засобів, що перетнули кордон в межах Львівщини, суттєво зменшилась.

Кількість легкового автотранспорту зменшилась на 37% (1918 проти 3044 позаминулого тижня (30.03 – 05.04), вантажного на 28% -  5263 проти 7317. Також на 9% зменшилась кількість оформлених декларацій - 6979 проти 7618.

Через запровадження на всій території України карантину на Львівщині функціонували два автомобільні пункти пропуску  «Рава-Руська – Гребенне» і «Краківець - Корчова». З 7 квітня кордон можна перетнути тільки в пункті пропуску «Краківець - Корчова».

Про це повідомила "Щоденний Львів" пресслужба Галицької митниці. 

Натомість Держприкордонслужба вже третю добу не повідомляє про кількість прибулих громадян України з-за кордону. 

Постанова Кабміну від 8 квітня 2020 р. № 262 визначила Порядок проведення обов’язкової госпіталізації осіб, які здійснюють перетин державного кордону, до обсерваторів (ізоляторів). Згідно з цією постановою керівники обласних державних адміністрацій визначають перелік спеціалізованих закладів для організації обсервації (ізоляції) і надсилають його до штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Поки що Львівська обласна державна адміністрація не оприлюднила список цих спеціалізованих закладів для обсервації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів