Коли зі Львова до Києва автотранспорт їздитиме на 10-15 хвилин швидше

14:04 30 травня 2021 р.

Фото до новини

Стартував викуп землі для початку будівництва Південно-східного обходу міста Дубно.

У Рівненській області підписано перші документи про викуп ділянок, на яких розгорнеться масштабний інфраструктурний проєкт. В обхід міста Дубно буде збудовано швидкісне шосе з чотирма смугами руху. 

Про це повідомив Укравтодор, пише Dailylviv.

Ця дорога дозволить вивести ввесь транзитний автотранспорт, що прямує дорогами М-06 Київ – Чоп та М-19 Доманове – Ковель  – Чернівці – Тереблече за межі міста та приміської зони. У перспективі новий об'їзд з’єднає дві наявні ділянки М-06. Таким чином буде утворено сучасний та якісний коридор з чотирма смугами загальною протяжністю 43 км.

Після закінчення будівництва економія часу в напрямку Київ – Львів складе 10-15 хвилин, а в напрямку Тернополя – до 20 хвилин. 

Для потреб будівництва багаторівневої транспортної розв’язки на примиканні автомобільних доріг М-06 та М-19 здійснюється викуп зі зміною цільового призначення 8 земельних ділянок.

Будівництво зазначеної багаторівневої транспортної розв’язки здійснюватиметься в рамках реалізації спільного між Україною та Європейським інвестиційним банком проєкту «Транспортний зв'язок в Україні – Фаза І». Фінансування буде здійснюватися за рахунок кредиту ЄІБ у розмірі 50 млн євро та грантових коштів ЄС також у розмірі 50 млн євро для покращення автодорожнього сполучення та підвищення безпеки дорожнього руху, управління та контролю за рухом автотранспортних засобів.

Укравтодор також підписав меморандум щодо проєкту Київської обхідної дороги з однією з найбільших будівельних компаній США. Ця дорога матиме протяжність майже 150 км і спочатку з’єднає ключові автомобільні дороги М-07 Київ – Ковель, М-06 Київ – Чоп, М-05 Київ – Одеса та Н-01 Київ – Знам’янка,  а надалі об’єднає автомобільні дороги Н-08 Бориспіль – Маріуполь та М-03 Київ – Харків та обхід м. Бровари.

Післязавтра до Відня з Києва, через Львів, рушить поїзд

Зі Львова збільшують кількість авіарейсів у Німеччину та Австрію

У Львові віднині нові тарифи на проїзд у громадському транспорті: кому - пільги (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів