Колективу Міжнародного аеропорту «Львів» представили нового керівника – Дмитра Шинкарчука

17:16 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян представив сьогодні нового в. о.гендиректора летовища імені Данила Галицького.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову»:

«У Львові сьогодні представили нового керівника ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» – виконувача обов’язків генерального директора став Дмитро Шинкарчук. На цій посаді він змінив Ростислава Веселова.

Заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян особисто представив директора летовища. Зокрема охарактеризував його, як досвідченого управлінця з багаторічним авіаційним досвідом.

За словами заступника міністра, Дмитро Шинкарчук був одним із кращих серед 250 претендентів на цю посаду. Також новопризначеного керівника аеропорту «Львів» привітав й голова облдержадміністрації Олег Синютка, який зазначив:

«Завдяки сприянню Мінінфраструктури України Львівський аеропорт отримав шанс запрацювати на повну потужність завдяки реалізації принципу «відкритого неба». На нового керівника сьогодні покладаються великі надії. Тому зі сторони обласної влади ми очікуємо плідної, прозорої та не корумпованої роботи».

Дмитро Шинкарчук коротко окреслив першочергові завдання, які планує реалізувати на своїй посаді, серед яких, зокрема, розвиток потенціалу аеропорту, залучення авіакомпаній і збільшення пасажиропотоку. Зазначимо, що Дмитро Шинкарчук – один із фіналістів відбору на посаду генерального директора аеропорту «Львів», оголошеного Мінінфраструктури 31 грудня 2014 року.

Він пройшов усі етапи відбору, окрім подання його кандидатури на Комітет з призначень, оскільки конкурс був заблокований ухвалою Дніпропетровського адміністративного суду. У зв’язку з цим до проведення конкурсу і оголошення переможця пан Шинкарчук призначений на посаду виконуючого обов’язки генерального директора аеропорту».

Як інформував «Щоденний Львів», в прес-службі Мінінфраструктури повідомили в п’ятницю, що його очільник Андрій Пивоварський призначив виконувачем обов’язків гендиректора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» Дмитра Шинкарчука.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів