Новим керівником Міжнародного аеропорту «Львів» призначено Дмитра Шинкарчука

15:00 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі Мінінфраструктури, його очільник Андрій Пивоварський призначив виконувачем обов’язків гендиректора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» Дмитра Шинкарчука.

У прес-службі міністерства інфраструктури України повідомили сьогодні, 10 квітня:

«Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський призначив Дмитра Шинкарчука виконувачем обов’язків генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького». Сьогодні новий очільник буде представлений співробітникам підприємства.

На посаді керівника аеропорту він змінить Ростислава Веселова. Дмитро Шинкарчук відомий на ринку як досвідчений управлінець з 20-річним різноплановим авіаційним досвідом з продажів, маркетингу, стратегічного планування та кризового менеджменту. Серед його завдань на новій посаді буде: вирішення питання з погашенням заборгованості за будівництво злітної смуги та трансформаторної підстанції ДП МА «Львів» імені Д. Галицького; повноцінне введення в експлуатацію технічної інфраструктури літовища; розвиток потенціалу аеропорту, залучення авіакомпаній і збільшення пасажиропотоку. Варто зазначити, що Міністерство інфраструктури України обговорювало кандидатуру нового очільника аеропорту з мером Львова Андрієм Садовим і губернатором Львівщини Олегом Синюткою.

Розуміючи, що ДП МА «Львів» є стратегічно важливим об’єктом не тільки для розбудови туристичної галузі, а й для розвитку економіки регіону в цілому,місцева влада вітає прихід до керівництва аеропортом людини зі свіжим поглядом та новими ідеями щодо його майбутнього. Андрій Пивоварський прокоментував кадрове рішення так:

«Аеропорт «Львів» має фантастичний потенціал, це безумовно літовище європейського рівня. Ми вважаємо, що з правильним менеджментом та готовністю влади приймати сміливі рішення аеропорт має всі шанси реалізувати цей потенціал уже найближчим часом. На початку квітня ми відкрили небо над Львовом та оголосили про одностороннє зняття обмежень українською авіаційною владою для авіакомпаній. Призначення нового керівника – це наступний крок до того, щоб аеропорт почав працювати на повну потужність».

Дмитро Шинкарчук був одним із фіналістів відбору на посаду генерального директора аеропорту «Львів», оголошеного Міністерством 31 грудня 2014 року. Він пройшов усі етапи відбору, окрім подання його кандидатури на Комітет з призначень, оскільки конкурс був заблокований ухвалою Дніпропетровського адміністративного суду.

За цей час вступила в силу оновлена Постанова Кабміну № 777, за якою затверджено новий порядок конкурсного відбору керівників крупних державних підприємств. У зв’язку з цим до проведення конкурсу і оголошення переможця пан Шинкарчук призначений на посаду виконуючого обов’язки генерального директора аеропорту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів