Кілька правил приготування ідеальних стейків на грилі

19:05 24 травня 2022 р.

Фото до новини

Існує безліч способів приготування м'яса. Однак основне завдання - зберегти всередині продукту максимум корисних речовин та знизити калорійність їжі.

 Саме тому ідеальним варіантом обробки м'ясних продуктів є приготування на вугіллі та на грилі.

Переваги приготування м'яса на грилі

Варто зазначити, що в процесі приготування страв на мангалі у Львові, які можна знайти на сайті https://namangalsteakhouse.ua/product-category/stravy-na-manhali/, температура підвищується до 300 градусів та здійснюється обробка продукції гарячим повітрям. Завдяки цьому щільна скоринка утворюється зовні, а всередині м'ясо пропарюється. Усередині шматочків зберігаються всі корисні мікроелементи та вітаміни. Відповідно таке м'ясо відрізняється корисними властивостями та відмінними смаковими характеристиками.

Переваги приготування м'яса на грилі:

  • У процесі приготування не використовується масло та жир
  • У ході смаження зайвий жир витоплюється, знижується калорійність страви
  • Зберігається аромат та смак м'яса
  • Шматочки виходять дуже соковитими

При розумному споживанні м'ясо на грилі є джерелом важливих амінокислот та білка для організму. Завдяки цьому продукту збільшується м'язова маса, нормалізуються обмінні процеси. Для людей, які дбають про свою фігуру, ідеально підійде шашлик з індички та курятини. Любителі жирніших продуктів, вподобають м'ясо баранини та свинини на грилі. Попри високий рівень жирності, така їжа при розумному споживанні не завдасть шкоди.

Де замовити смачний стейк на грилі?

Існує безліч ресторанів, а також служб доставки, які привозять смачне м'ясо. Однак у більшості випадків продукти готуються в духовці або з використанням електричних мангалів. Завдяки цьому втрачається істинний смак м'яса. Ресторан Steak House, у місті Львів, https://namangalsteakhouse.ua/ проповідує культ мармурових стейків, які ідеально поєднуються з келихом сухого вина. Цей заклад ідеально підійде для людей, які цінують хороший сервіс, смачне, корисне м'ясо середнього ступеня прожарювання. Усі страви готуються усередині приміщення на мангалі. Завдяки цьому м'ясо пахне димком та зберігає всі корисні властивості.

Особливий смак стейків обумовлений сухою витримкою м'яса. Це своєрідний метод ферментації, у результаті якого руйнуються м'язові волокна. Завдяки цьому посилюється смак м'яса без використання маринаду. Вдається зберегти смак м'яса, не перебиваючи його запахом пряних трав.

Процес здійснюється за впливу природних грибків, які прискорюють процес ферментації. Саме ці ферменти покращують смакові характеристики продукції. У більшості українських ресторанів процес ферментації становить 21 день. Проте замовити стейки у Львові на сайті https://namangalsteakhouse.ua/product-category/steyky/ можна з подовженим терміном ферментації, що сприятливо вплинуло на смакові характеристики страви.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів