Капітально відремонтували міст на дорозі Рава-Руська – Гайок, яка сполучає три державні магістралі

09:43 21 серпня 2023 р.

Фото до новини

У селі Реклинець Червоноградського району завершили капітальний ремонт мостового переходу через ріку Желдець.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Цей міст, завдовжки майже 32 м, розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О140601 Рава-Руська – Гайок км 44+962 Львівської області.

У селі Реклинець Червоноградського району завершили капітальний ремонт мостового переходу через ріку Желдець.

Як розповів директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський, упродовж 2020-2021 років відремонтували по всій протяжності дорожнє покриття автомобільної дороги Рава-Руська – Гайок, яка має важливе логістичне значення, бо сполучає три автодороги державного значення (М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська, Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква та Н-17 Львів-Радехів-Луцьк). І останнім етапом було відновлення цієї мостової споруди.

У межах капітального ремонту моста в с. Реклинець виконано: демонтажні роботи з розбирання теперішніх конструкцій моста; влаштування забивних паль, монолітних лежнів, відкрилків та перехідних плит; облаштування системи водоочисних споруд, укріплення конусів берегових опор, антикорозійний захист бетонних поверхонь, монтаж залізобетонних плит прогонової будови; влаштування монолітної плити проїзної частини, влаштування деформаційних швів, влаштування покриття проїзної частини та тротуару, установлено дорожні знаки та бар’єрне огородження.

«Загальна вартість ремонтних робіт становить понад 12 млн гривень. Бюджет – Державний дорожній фонд.

Відновлений мостовий перехід забезпечить безперебійний рух на даній автомобільній дорозі, покращить умови транспортного сполучення та забезпечить комфорт та безпеку для місцевих мешканців та учасників дорожнього руху», – зазначив Орест Шуліковський.

Також нагадаємо, що на сьогодні ще триває ремонт дороги на вул. Богдана Хмельницького у м. Великі Мости Червоноградського району, що є частиною автомобільної дороги загального користування Рава-Руська – Гайок. Тут ремонтні роботи планується завершити у наступному році.

Пасажири з Дублянів три місяці переходитимуть міст у Малехові, щоб пересісти на інший автобус до Львова

У Трускавецькій громаді відремонтують дві дороги: хто дасть гроші

Поблизу автовокзалу Північний на ремонт до кінця року перекриють ділянку бічної дороги

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів