Капітальний ремонт з каналізуванням вул. Розточчя-Нагірної: у бюджеті заклали кошти

18:56 25 березня 2021 р.

Фото до новини

25 березня на пленарному засіданні Львівської міської ради 49 депутатів проголосували за бюджет розвитку Львівської міської територіальної громади на 2021 рік в частині житлово-комунального господарства.

Про це інформує портал дкпутатів ЛМР, пише Dailylviv.

Цією ухвалою депутати затвердили розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів із будівництва, реконструкції і реставрації об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами у 2021 році.

Голова постійної комісії фінансів та планування бюджету ОСББ Львівської міської ради Наталія Шелестак поінформувала про ті зміни, які були напрацьовані у бюджетній комісії. Зміни полягають у тому, що депутати збільшили видатки на капітальний ремонт житлового фонду ОСББ і ЖБК, капітальний ремонт вулиці Старознесенської. Депутати погодили збільшення видатків районним адміністраціям на ремонт доріг і тротуарів, капітальний ремонт з каналізуванням вулиці Розточчя-Нагірної, додатково вирішили виділити ще 2 млн грн на облаштування підйомників для людей з інвалідністю.

Підтримали пропозицію виконавчих органів виділити 53 млн грн на придбання автобусів – за умови, що ті автобуси не будуть придбані у країн-агресорів.

В ухвалі також, зазначається, що всі кошти будуть погоджувати з комісією фінансів та планування бюджету.

Також депутати погодили додати кошти на підтримку медичної галузі.

Депутат Львівської міської ради Петро Адамик назвав цю ухвалу компромісною і наголосив на тому, що буде підтримувати її, тому що не хоче поставити під загрозу наше місто.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів