«Інноваційна весна 2019» триватиме у Львові три дні

11:15 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 26 травня, форум «Інноваційна весна 2019» вперше завітає на Сихів у Центр Довженка.

Про це повідомили в четвер, 23 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На гостей чекає конкурс стартапів, майстер-класи з біотехнології, робототехніки та цікаві розповіді про воду й українських роботів. Зокрема, о 17.30 розпочнеться лекція «Блокчейн у постхайповий період».

«Lviv Open Lab» запрошує студентів, ІТ спеціалістів та всіх тих, кого цікавить криптовалюта. Засновник юридичної компанії «Amigo Partners» Ігор Маркевич розповість про зміну акцентів з криптовалют на блокчейн, як технологію, розгляне приклади успішного використання блокчейну в державному управлінні та бізнесі, проаналізує разом з учасниками можливості застосування смарт-контрактів в українських реаліях. Додатково зупиниться на способах краудфандингу з використанням токенів та разом з учасниками з’ясує – чи живе ICO», – поінформували також у ЛМР.

«Інноваційна весна 2019» відбудеться у Львові 24−26 травня. Три дні форуму у «Tech Startup School» будуть наповнені нетворкінгом, знайомствами та обміном досвідом між студентами, компаніями та професіоналами-дослідниками з університетів», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів