Гроші для постраждалих від стихії вже у Львові

09:12 5 липня 2020 р.

Фото до новини

3 липня 2020 року Казначейством перераховано 754 млн грн для здійснення першочергових (невідкладних заходів), на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, яка виникла у червні на територіях Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей.

Надані кошти з резервного фонду Державного бюджету розподілені відповідно до потреб кожної із зазначених областей, а саме для:

Закарпатської облдержадміністрації – 30 млн грн;

Івано-Франківської облдержадміністрації – 480 млн грн;

Львівської облдержадміністрації – 10 млн грн;

Чернівецької облдержадміністрації – 30 млн грн;

Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів – 122 млн грн (для Державного агентства водних ресурсів – 92 млн грн та Державного агентства лісових ресурсів – 30 млн грн);

Міністерства внутрішніх справ – 82 млн грн (для Державної служби з надзвичайних ситуацій – 41 млн грн, Національної гвардії – 22 млн грн та Національної поліції – 19 млн грн).

"Щоденний Львів" повідомляв, що за рішенням Уряду власникам зруйнованих паводком будівель виплатять по 300 тисяч гривень на сім'ю; сім’ям, які відселені з житлових будинків, що підлягають капітальному ремонту, — 50 тис. гривень на сім’ю; сім’ям, житлові будинки яких пошкоджені, — 20 тис. гривень на сім’ю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів