Готель Власта у Львові викупили у 16 разів дорожче від початкової ціни: хто придбав

17:55 23 січня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні відбувся аукціон з викупівлі приміщення готелю «Власта».

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

В аукціоні взяли участь 23 учасники і під час торгів вартість об’єкта зросла у 16 разів від початкової. Переможцем аукціону стало ТзОВ «Магнус Трейдінг Україна», яке придбало приміщення готелю за 115 мільйонів гривень. За даними YouControl, це - київська компанія, стовідсотковим власником якої є Олег Діденко. Діденко працював директором ДК «Газ України» (входить у структуру «Нафтогазу»), а також був директором з проблемної заборгованості, газорозподільних систем та роздрібного газопостачання НАК «Нафтогаз України» у 2014-2020 рр. Торік НАК «Нафтогаз України» звільнив Олега Діденка з компанії на фоні скандалу про купівлю Діденком автомобіля Bentley. Він придбав новий автомобіль Bentley Bentayga 2022 року випуску за півмільйона доларів. Автомобіль було ввезено на територію України наприкінці травня 2022 року.

Перше медичне об’єднання Львова на аукціоні посіло 9 місце серед учасників, запропонувавши кінцеву ціну за приміщення 57 млн грн.   

Також стало відомо, що найближчим конкурентом переможця аукціону, посівши друге місце із запропонованою ціною 105 млн грн, стало ТзОВ «Компанія «Будресурс» з Тернополя. 

Нагадаємо, Перше ТМО разом із Львівською міською радою хотіли викупити приміщення готелю, відремонтувати його та тимчасово поселяти тут пацієнтів, які потребують довготривалого лікування. Про це минулого тижня заявив генеральний директор Першого ТМО Олег Самчук.  

«За минулий рік ми пролікували півмільйона українців: і дітей, і дорослих; і військових, і цивільних. До нас уже телефонують тисячі пацієнтів, які просять про допомогу в реабілітації та протезуванні. Ми можемо їм допомогти, але у нас є велика проблема – їм немає де жити, а реабілітація людей може тривати місяцями», -  пояснював раніше Олег Самчук.

Медики Львова змагатимуться на аукціоні за купівлю 12-ти поверхового готелю

Готель Власта у Львові збитковий, але Міноборони не хоче його приватизації

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів