Головне підприємство курорту Трускавець змінило власників

21:49 11 лютого 2020 р.

Фото до новини

Ключове підприємство курорту Трускавець – ТзОВ «Трускавецькі лікувальні води», яке видобуває, готує, транспортує та відпускає лікувальні мінеральні води Трускавця, змінило власників.

Про це інформує директор ТОВ «ТЛВ» Андрій Тарнавський.

Тепер 26% власності належить Корнійко Світлані Миколаївні, 25% - Жербицькому Володимиру Геннадійовичу, 25% - Карапетяну Карлосу Кареновичу та 24% - Стельмащуку  Олександру Васільовичу.

Раніше засновником підприємства та його головним акціонером було ПрАТ «Трускавецькурорт» зі 100% часткою в підприємстві.

Рішення прозміну власників директор ТОВ «ТЛВ» Андрій Тарнавський пояснює потребою підприємства в інвестиціях.

- Збиток товариства, з початку діяльності (грудень 2018 - 2019 р.) склав 1,9 мільйони гривень, що є неприйнятним показником для підприємства, яке забезпечує життєдіяльність курорту. На жаль, нерозуміння проблематики і відмови санаторно-готельних закладів міста укладати договори на обслуговування у 2020 році має всі шанси продовжитися і набути критичних меж. Отже, я впевнений, що зміни в організації фінансування життєво необхідні. Тому, залучення нових інвесторів, готових до капіталовкладень та налаштування всіх бізнес процесів з метою отримання прибутку, є корисним як для ТОВ «Трускавецькі Лікувальні Води», так і для всього курорту,- наголошує директор.

За словами Андрія Тарнавського, в структурі товариства та складі його колективу не відбувається жодних змін. Всі об’єкти, що належали ТОВ «ТЛВ» до зміни складу учасників, залишаються у володінні товариством. Це ж стосується і всієї документальної бази, включаючи дозволи та ліцензії. Колектив продовжує працювати у повному складі за звичним графіком роботи підприємства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів