ФОПи планують перекриття міжнародних трас (відео)

19:54 5 листопада 2020 р.

Фото до новини

Активісти руху ФОПів погрожують перекрити міжнародні траси в усіх регіонах України, якщо уряд відмовиться виконати їх вимоги. Раніше голосування депутатів Верховної Ради щодо законопроектів по мікробізнесу провалилося.


Підприємці готові вийти на вулиці у всіх містах України, йдеться в заяві руху # SaveФОП в Facebook.

Якщо парламент не схвалить законопроекти до 21 листопада, активісти обіцяють почати діяти.

«Констатуємо, що голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради України Гетманцев і його поплічники, відверто саботують всі позитивні законодавчі пропозиції, а своїми діями суттєво погіршують умови ведення підприємницької діяльності для фізичних осіб-підприємців і фактично знищують мікробізнес в Україні» , – сказано в повідомленні.

Підприємці розчаровані тим, що влада ігнорує вимоги і порушує домовленості, досягнуті раніше. Нові закони поставлять їх на межу виживання, відзначають учасники руху.

«Всі правові методи комунікації інститутів громадянського суспільства в частині збереження мікробізнесу і прийняття вкрай важливих законопроектів №3853-1 (2), 3993 рухом # SaveФОП вичерпані», – йдеться в повідомленні організації.

Активісти планують провести в більшості міст акції «Право на працю». Вони будуть короткостроково перекривати міжнародні траси з 5 до 17 листопада.

«Якщо Верховна Рада України до 21 листопада не ухвалить законопроекти №№3853-1 (2), 3993 за основу і в цілому, активісти руху # SaveФОП планують провести довгострокове перекриття міжнародних трас по всій території України», – наголосили активісти.

Верховна Рада не проголосувала за відтермінування касових апаратів для ФОП/

В Україні розпочався Податковий майдан (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів