Доставка продуктів – гарантії від найбільшої торговельної мережі

15:32 18 травня 2021 р.

Фото до новини

Останній рік нам красномовно продемонстрував, що варто звикати до нових умов, коли не можна без остраху виходити на вулиці, перебувати в натовпі, користуватися громадським транспортом, ходити до магазину за покупками.

Останній рік нам красномовно продемонстрував, що варто звикати до нових умов, коли не можна без остраху виходити на вулиці, перебувати в натовпі, користуватися громадським транспортом, ходити до магазину за покупками. Саме під час карантину усі зрозуміли, що багато речей можна робити не виходячи з дому. Сидячи на дивані, кожна людина може вчитися, працювати, обирати щось і купувати в онлайн-сервісах. Відтепер стало доступно навіть і роздрібні товари, запас яких потрібно поповнювати щодня, купувати в інтернет-магазинах. Вигідні пропозиції для своїх клієнтів підготували в «АТБ-Маркет». Відтепер є можливість замовити необхідні товари на сайті, і їх привезуть протягом однієї години.

Особливості торговельної пропозиції від «АТБ-Маркет»

Раніше проблемою невеликих населених пунктів була практично повна відсутність сервісів доставки. Більшість таких послуг була прерогативою мешканці великих міст – Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Одеси та ін. Але умови 2020–2021 років продемонстрували, що потреба у розвитку цих сервісів існує. Тому пропозиція замовлення продуктів онлайн від «АТБ-Маркет» стала мати попит. Споживачам сподобалося, що:

  • товар доставляють швидко;
  • пропонують альтернативу доставці за адресою – самому забрати підготовлений пакунок у вибраному магазині;
  • усю продукцію в пакетах розподіляють за принципом окремо «сухі» і «холодні» товари;
  • ретельно контролюють якість і свіжість продуктів;
  • уважно дотримуються вимог європейських стандартів щодо температурного режиму на складах, під час транспортування, зберігання, формування замовлення та його доставки. Якщо споживачу потрібно привезти заморожені товари, застосовують спеціальні термопакети.

Усе це є причиною стрімкого розвитку мережі «АТБ-Маркет». На сьогодні офлайнові магазини цієї торговельної мережі функціонують у 293 населених пунктах України. І усюди працюватиме сервіс доставки товарів.

Інноваційний підхід – гарантія розвитку сервісу

Щедрі інвестиції, професійний підхід та інноваційні погляди дозволяють компанії успішно розвиватися. «АТБ-Маркет» за останні роки продемонстрував, що він є лідером за такими показниками:

  • товарообіг і обсяг сплачених податків;
  • кількість магазинів в Україні і чисельність співробітників;
  • логістична інфраструктура.

Бізнес-модель розвитку компанії побудована таким чином, що тут налагоджують співпрацю з виробниками без посередників, розвивають власне виробництво, пропонують товари власних торгових марок. Такий підхід дозволяє запропонувати покупцям товари найнижчої вартості.

Висока якість продукції та доступність за ціною – це найважливіші принципи, які впроваджують у компанії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів