Дорогу з Жовкви до Кам'янки-Бузької відремонтує "Укравтодор", якщо Азаров послухає Сех

09:15 9 вересня 2013 р.

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") провело обстеження аварійно небезпечної ділянки дороги Т-14-25 в Кам'янка-Бузькому районі протяжністю 34 км і визначило що, вартість таких робіт на цьому відрізку становитиме 38,8 млн. грн. Такі кошти на ремонт тепер може "нарізати" тільки Кабінет міністрів.

Дорога «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка» на ділянці в Кам'янка-Бузькому районі протяжністю 34 км є аварійно небезпечною. Перевізники відмовляються здійснювати рейси в цьому напрямку, що спричиняє соціальну напругу у двох районах. Після розгляду депутатського звернення Ірини Сех Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") провело обстеження ділянки дороги Т-14-25;в Кам'янка-Бузькому районі, і визначило що, вартість таких робіт на цьому відрізку становитиме 38,8 млн. грн. Проте цих коштів у повному обсязі немає.

Враховуючи аварійно-небезпечну ситуацію на згаданому відрізку дороги, з метою попередження нещасних випадків прошу прийняти рішення щодо надання коштів у сумі, достатній для проведення ремонту дороги «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка» на ділянці в Кам'янка-Бузькому районі відповідно до підрахунків, здійснених "Укравтодором". Для здійснення відповідних заходів прошу доручити Міністерству інфраструктури України, Державному агентству автомобільних доріг України провести невідкладні роботи з капітального та поточного ремонтів зазначених вище ділянок автомобільних доріг та при формуванні проекту Державного бюджету України на 2014 рік врахувати потреби Львівської області в коштах, необхідних для проведення капітального і поточного ремонтів автомобільних доріг загального користування, відповідно до пропозицій, наданих "Укравтодором", - зазначає народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Ірина Сех у депутатському запиті  народного депутата на адресу керівника уряду.  Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Тепер черга за реакцією Миколи Азарова на цей запит Ірини Сех. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів