Депутати шести фракцій ЛМР виступили проти Садового

20:58 23 січня 2020 р.

Фото до новини

У четвер, 23 січня, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати шести фракцій звернулись до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою скасувати нещодавно встановлений тариф на проїзд в електротранспорті.

Заяву не підтримали лише депутати фракції "Самопоміч".

Депутати переконані, що підняття вартості проїзду у трамваях і тролейбусах є безпідставним, а тому закликають повернути попередній тариф - 5 гривень.

У заяві керівники фракцій наголошують, що про підвищення ціни можна говорити лише після запровадження електронних квитків і буде точний облік пасажиропотоку. Це раніше обіцяла Львівська міська рада мешканцям міста.

«Обіцянкою знехтували, адже напередодні львів’ян запевнили, що вартість проїзду підвищать лише після введення електронного квитка, проведення обліку пасажиропотоку та встановлення на зупинках пунктів продажу квитків, — зачитала звернення з трибуни депутатка Уляна пак. — Нічого із вищезазначеного виконано не було, отже підстав для подорожчання проїзду в електротранспорті немає. Сьогодні для мешканців міста не є обґрунтованою вартість ані 5 грн, ані 7 грн. Тому підвищення тарифів є недоцільне, доки у Львові не запровадять е-квиток. Лише тоді буде можливим чіткий облік руху коштів, пасажиропотоку. Ми вимагаємо скасувати підняття ціни на проїзд в електротранспорті Львова і встановити попередній тариф», — йдеться у зверненні.

Нагадаємо, з середи, 15 січня, у електротранспорті Львова почав діяти новий тариф – 6 або 7 грн за разову поїздку, залежно від способу оплати. При цьому вартість проїзних квитків залишається незмінною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів