Депутати обласної ради збільшили обсяг доходів і видатків бюджету Львівщини

18:35 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.tv

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облради, загальний обсяг доходів та видатків обласного бюджету на 2015 рік збільшиться на 1 631 тисяч грн та 192 892 тисяч грн. відповідно.

У прес-службі облради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що її депутати збільшили загальний обсяг доходів та видатків обласного бюджету на 2015 рік на 1 631 тис.грн. та 192 892 тис. грн. відповідно. В повідомленні також конкретизують:

«Такі зміни до показників обласного бюджету Львівської області на 2015 рік затвердили сьогодні на сесії Львівської облради. «За» проголосували 78 депутатів. Як розповів директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, йдеться про розподіл коштів на погашення кредиторської заборгованості розпорядників та одержувачів коштів, реалізацію обласних програм і проведення інших першочергових видатків.

Олег Демків також зазначив: «Порівняно з 2014 роком ми збільшили фінансування обласних програм майже вдвічі – на 139 млн. грн. Відкоригований бюджет Львівщини у 2015 році становитиме 6,8 млрд. грн, що на 446 млн. грн більше від минулорічного», – 

Збільшено частину видатків на ремонт доріг, освіту, охорону здоров’я та виплати учасникам АТО. Зокрема, серед основних напрямків, куди пропонується спрямувати додаткове фінансування:

реалізація програми розвитку освіти – 14,4 млн. грн.;

програма  онкології, лікування учасників АТО, придбання медикаментів, машин для швидкої медичної допомоги, медичного обладнання, у тому числі для реабілітації учасників АТО – 16,8 млн. грн.;

виконання програм, проведення поточного та капітального ремонтів приміщень закладів культури – 4 млн. грн.;

надання допомоги сім’ям загиблих учасників АТО, оздоровлення дітей учасників АТО та інші поточні видатки галузі соціального захисту та соціального забезпечення – 9 млн. грн.;

проведення заходів з охорони культурної спадщини – 3,2 млн. грн.;

природоохоронних заходів – 14,6 млн. грн.;   

будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг – 52,2 млн. грн.;

капітальне будівництво об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення – 8,3 млн. грн.

Детально опрацювати розмір фінансування обласних програм депутати вирішили на наступній сесії облради, яка відбудеться через два тижні».

Як інформував «ЩЛ», Львівська облрада скерувала на матеріально-технічне забезпечення військових формувань 8,897 млн. грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів