Депутат розпочав будівництво 36-го елеватора на Львівщині

14:27 12 жовтня 2024 р.

Фото до новини

11 жовтня на базі фермерського господарства «Агро-Центр» відбулось урочисте закладання капсули під будівництво нового елеватора.

Про це повідомила Самбірська райадміністрація, пише DailyLviv.com.

11 жовтня на базі фермерського господарства «Агро-Центр» у селі Луки, Самбірського району Львівської області, відбулось урочисте закладання капсули під будівництво нового елеватора. 

«Цей проєкт має важливе значення для розвитку аграрної інфраструктури регіону, зокрема покращення логістики та збільшення ефективності зберігання зернових. Наразі в області функціонує 35 елеваторів, однак цього все ще не достатньо для забезпечення потреб області в місцях для зберігання, а тому і будівництво ще одного елеватора — це крок у бік збільшення потужностей регіону», - зазначила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Це буде 36 елеватор в області. Новий елеватор допоможе покращити логістику та підвищити ефективність зберігання зернових культур, — сказано у повідомленні.

ФГ „Агро-центр" працює вже 19 років. Займається вирощуванням зернових та технічних культур, розведенням молочних порід худоби. Засновником і бенефіціаром є депутат Новокалинівської міської ради Іван Кільган. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів